Välj språk
Change language

 

Vald Butik Byt Butik
 

Hansen Racing

 
 

Nyheter

 
 
 

Nyheter

PRESSMEDDELANDE 2017-01-20

Skrivet 2017-01-23 13:25:00 i kategori Racing-nyheter

Hansen Racing AB byter namn till C. Hansen Group AB. I samband med detta skapas också ett nytt affärsområde inom företagsgruppen – Autoracing.

Familjeföretaget Hansen Racing AB, Sveriges ledande företag inom import av reservdelar till amerikanska bilar, har de senaste åren kompletterats med flera affärsområden. Bland annat har företaget haft en stark utveckling på reservdels sortiment inom marint samt Gulf oljor som företaget är generalimportör av i Sverige.
 
Nu förstärks företaget ytterligare genom ett fjärde affärsområde – Autoracing. Det nya affärsområdet omfattar import och försäljning av säkerhetsutrustning, reservdelar och tillbehör för tävlingsfordon, inom bland annat rally, racing och övrig motorsport. 
I samband med utvecklingen av det fjärde affärsområdet byter nu företaget namn till C. Hansen Group AB, varunder de fyra affärsområdenas varumärken ska inrymmas.
 
–C. Hansen Group ABblir ett övergripande företagsnamn för de fyra affärsområdena Hansen Racing, Hansen Marine, Gulf och Autoracing. Det är viktigt för oss att kunden känner igen sig i våra inarbetade varumärken, men organisatoriskt samlas de alla nu under det gemensamma företagsnamnet C. Hansen Group AB, säger företagets vd, William Hansen.
 
Det innebär att kunder fortsätter kontakta Hansen Racing för reservdelar till USA-bilar, Hansen Marine för marint, Gulf för smörjmedel och Autoracing för allt inom motorsport. C. Hansen Group AB positionerar sig nu tydligt på marknaden som en nischgrossist inom dessa fyra affärsområden.
 
Fakta om företaget
C. Hansen Group AB (tidigare Hansen Racing AB) är ett familjeföretag grundat 1966. Det är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till amerikanska bilar, marinmotorer och drev samt tillbehör och säkerhetsutrustning inom motorsport. C. Hansen Group AB är även generalimportör av Gulf olja i Sverige. Mer information finns på www.hansenkatalogen.se

För mer info
William Hansen, VD
Tel: 08-474 50 00
william.hansen@thehansengroup.se

Tillbaka