Välj språk
Change language

 

Nyheter


Vald Butik Byt Butik
 

Edelbrock

Edelbrock är vår leverantör på förgasare, insug, bränslepump, topplock, komplett motor, ventilkåpor, luftrenare, förgasardelar, kläder, vattenpump, bultsats, kamdrevsats, kompressor, lyftare, vippor, kamaxlar och vipparm.

Se vårt utbud av produkter från Edelbrock

FÖRGASARE
PERFORMERSERIES® Den ursprungliga Edelbrock förgasaren designen är fortfarande tillgänglig och erbjuder prisvärd prestanda för hundratals applikationer. Oavsett om du behöver byta en föråldrad "Stocker" eller letar efter en performance förgasare till din "Hot Rod", Edelbrock Performer förgasar serie är det bästa valet för prestanda och pris. De finns med antingen manuell eller elektrisk choke i storlekarna 500, 600, 750 och 800 cfm (kubikfot per minut) för att uppfylla dina behov.

Insug
Edelbrock har flera typer av insug av aluminium  för att passa olika applikationer. Varje typ av insug har egenskaper som gör den idealisk för den applikation som den är avsedd för. År av design och testning inom induktionteknik har gett Edelbrockfolket ovärderliga insikter i vilka egenskaper som fungerar bäst under vilka villkor. För det ultimata i kvalitet, gjuts varje Edelbrock insug i den ultramoderna Edelbrock aluminiumgjuteriet och bearbetas av datoriserade fleroperationsmaskiner på Edelbrock huvudkontor. Oavsett om du bygger en bruksbil, extremt högpresterande street maskin eller racerbil, kommer ett Edelbrock insug ge kraft precis där du vill ha det. Edelbrock Insug finns nu i fyra ytbehandlingar för det utseende du vill hak, som Gjutet, Polerat, Endurashine ® &  NYA Svarta Pulverlackering.
 

Toppar
Med hjälp av mycket effektiva portar och state-of-the-art förbränningsrums former, Edelbrock topplock ger ökad prestanda över hela varvtalsregistret för bra gas respons och top-end hästkrafter. Toppkvalitet funktioner inkluderar gängade insatser i vipparmsbultarna och avgasbulthål för överlägsen styrka och hållbarhet, och manganese-bronze ventilstyrningar. Gjutet vid Edelbrock Gjuteri och bearbetade på Edelbrock's fabrik i USA, Edelbrock toppar är genomgående de bästa i kvalitet.

Motor
Få ett helt ny, fullt monterad motor som är nästan redo att köra och levererar klassiska Edelbrock prestanda right out-of-the-box. Finns i tio effektnivåer, dessa motorer är högkvalitativa Edelbrock insug, förgasare, topplock,kamaxlar, och vattenpumpar (tillval).