Välj språk
Change language

 

Nyheter


Vald Butik Byt Butik
 

MSD

MSD allt inom Tändsystem så som Fördelare, Tändspole, Tändkontroll, Startmotor, Generator, Sensor, Tändkablar och Tillbehör. MSD Tändningsprodukter är de finaste tändningen komponenter du kan installera på din bil oberoende om du installerar på din vardagsbil, 4-hjulsdrift, sju-sekunders Pro Stock bil eller Big Foot

Se vårt utbud av MSD-produkter

MSD Billet och Pro-Billet Fördelare
Varje funktion är utformad för att ge bästa prestanda och uthållighet för att toppa av ditt tändsystem.

Ready-to-run, E-Curve och HEI Fördelare:
Dessa fördelare har inbyggd modul. Ingen tändkontroll krävs men de ger mer än tillräcklig gnista för både gata och  strip applikationer.
 

Pro-Billet Fördelare:
De flesta MSD Fördelarna måste användas med en MSD Blaster Tändning, 6, 7, 8 eller 10 Series tändningslåset. 

 

Billet Fördelarhuset (ej gjutet)

Liksom multipel gnista, CD tändning, var MSD först med att introducera en fördelarhuset maskintillverkat från ett stycke av aluminium. MSD använder state-of-the-art Computerized Numerical Controlled (CNC) fräsar och svarvar för att skapa varje fördelarhuset. Detta förfarande ger en perfekt och lätt fördelarhus med en noggrannhet på 0,001 ".
 

Axel och styrkullager
Det kompletta sortimentet av MSD fördelare använder ett polerat stålskaft som tar emot en QPQ eller Tuftride beläggning. Denna process ger en slitstark yta som minskar friktionen och motstår korrosion. Att exakt styra denna axel, använder MSD ett förseglat kullager som ligger högst upp i fördelarhuset. Längst ned i fördelarhuset kontrollerar en extra lång sintrad bussning axeln. Denna kombination håller axeln snurrande smidig och exakt hela 10.000 + rpm.


Magnetic Pickup
Alla MSD fördelare (utom de med vevaxelpositionsgivare) använder en high output magnetisk pickup för att utlösa tändsystemet. Denna pickup är helt underhållsfri kräver ingen justering någonsin. Den pickup monteras på botten av fördelarhuset och pluggas direkt in i MSD Ignition Control. En trigger signal skapas som ett precisionsinstrument som givare finnes (fäst vid axeln) passerar. Den givare finnes har en "paddle" för varje cylinder och då paddeln passerar pickup, är en signal skapas.


Magnetic Pickup
En av de viktigaste egenskaperna hos MSD Distributörer är justerbara mekaniska förväg montering. Den avancerade monteringen ger dig möjligheten att  noggrant kunna ändra Kurva för att matcha din applikation. Till att börja med är det förskott plattan pressad och svarvade ur moly krom. Vikt stift är TIG-svetsat sedan på. Produkten får sedan en korrosionsbeständig QPQ beläggning. Nylon-vikt-kuddar sitter under vikterna att säkerställa en smidig rörelse som vikterna skjuts ut från centrifugalkraften att föra timing. Den avancerade produkten är monterad på toppen av varje MSD Fördelare för att kunna göra justeringar med enkelhet. En mängd olika avancerade fjädrar och stopbussningar levereras med varje fördelare som ger dig möjlighet att ställa in upp till 24 olika kurvor.


CARB Godkänd Fördelare
MSD erbjuder fördelare som har godkänts av CARB för användning i alla stater. Varje fördelare har ett avancerat vakuum för gatekonomi.