Välj språk
Change language

 

Nyheter


Vald Butik Byt Butik
 

Hansen Racing

 
 

Nyheter

 
 
 

Marinshopen

C. Hansen Group AB förvärvar Marinshopen R.M. AB

 
Den marina reservdelsdepån Marinshopen har förvärvats av familjeföretaget C. Hansen Group AB. Marinshopen ägdes tidigare av Mekonomen Fleet AB, men kommer att fusioneras in i C. Hansen Group AB för att bli ett eget affärsområde specialiserade på originalreservdelar till båtmotorer och drev, samt tillbehör till båtar.
 
– Vi har lång erfarenhet av den marina branschen och Marinshopen, som har varit verksamma i över 40 år, är ett välkänt företag i branschen med hög kompetens inom båtmotorer, drev och tillbehör. Marinshopen blir ett nytt affärsområde hos oss, helt skilt från vår övriga verksamhet, och kommer fortsätta drivas från Älvsjö precis som tidigare, berättar Hansen Groups vd William Hansen.
 
Peter Magnusson är vd på Marinshopen och ser fram emot att bli en del av det helägda familjeföretaget.
– Hansen Group är en utmärkt ägare som har gott rykte i branschen, en långsiktig aktör med väldigt stor erfarenhet. Tillsammans ska vi utveckla Marinshopen och fortsätta leverera bästa möjliga service till alla våra kunder, säger han.
 

Fakta om företaget

C. Hansen Group AB är ett familjeföretag grundat 1966. Det är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till amerikanska bilar, marinmotorer och drev samt tillbehör och säkerhetsutrustning inom motorsport. C. Hansen Group AB är även licenstagare av varumärket Gulf i Sverige som innefattar smörjmedel och bränslestationer. Mer information finns på www.hansenkatalogen.se
 

För mer info

William Hansen, vd C. Hansen Group AB
Tel: 08-474 50 00
william.hansen@thehansengroup.se
 
Peter Magnusson, vd Marinshopen R.M. AB                       
Tel: 08-642 93 00
peter.magnusson@marinshopen.se